Falls Church Health Center Nyheder

At træffe beslutningen om abort

”Hvis du overvejer abort, er du sandsynligvis bekymret for at træffe den rigtige beslutning. Du har måske åndelige bekymringer, du vil tage fat på, når du overvejer, om abort er det rigtige valg for dig. At medtage din åndelighed i din beslutningstagning kan berige og forbedre denne oplevelse i dit liv. ”

Generel information om abort

Finansiel bistand

  • National Abort Federation Hotline Fund er en gratis hotline, der tilbyder pålidelig information om abort, henvisninger til abortudbydere og begrænset økonomisk bistand til alle kvalificerede. Ring til hotline 7 dage om ugen på 1-800-772-9100.
  • Projekt til kvinders reproduktive rettigheder hjælper med at sikre sikker og lovlig reproduktiv sundhedspleje for kvinder med lav indkomst over hele landet. Shop online for at donere til finansiering. 6245 Bristol Parkway # 308, Culver City, CA 90230, telefon (323) 223-7727
  • Brug for økonomisk bistand? Det nationale netværk for abortfonde (Fund Abort NOW) er en sammenslutning af 48 abortfonde på græsrodsplan i hele USA, der hjælper kvinder med begrænsede økonomiske ressourcer med at få hjælp. Eller ring til os på FCHC, måske kan vi hjælpe.

Planlæg en aftale med en af ​​vores uddannede rådgivere. De vil lytte til dig og give dig nyttige oplysninger, der kan hjælpe dig med at tage beslutningen om abort eller ej.