Falls Church Health Center Nyheder

Efter abort åndelig sundhed

Mange kvinder er nysgerrige efter åndelig sundhed efter abort.

Fordi en uventet graviditet kan få dig til at se på dit liv i et andet lys, har vi samlet en liste over ressourcer, der kan være nyttige.

Efter abort åndelig sundhed

Exhale er en telefontjeneste, der skaber et socialt klima, hvor hver persons unikke oplevelse med abort er støttet, respekteret og fri for stigmatisering. Exhale leverer tjenester, træning og uddannelse for at styrke individer, familier og lokalsamfund til at opnå sundhed og velvære efter abort.

Bag linje er en gratis Talk Line dedikeret til graviditetsrelaterede emner. Hvis du ønsker at tale om abort, kan du ringe både før og efter abort. Backline er dedikeret til at adressere den brede vifte af oplevelser og følelser omkring graviditet, forældre, adoption og abort. De udgør et forum, hvor kvinder og deres kære kan deltage i diskussioner, der går ud over politisk retorik. De er forpligtet til at adressere den individuelle og forskelligartede virkelighed i vores samfund.

Tro højt - Som mennesker med religiøs tro og overbevisning understøtter Faith Aloud reproduktiv retfærdighed for enhver person. Fordi vi har tillid til kvinder, støtter vi alle graviditetsmuligheder. Faith Aloud er også vært for 40 dage til bøn, en samling af pro-choice bønner.

Før og efter abort – Charlotte Taft og Shelley Oram yder telefonrådgivning før og efter abort. Fortæl fru Taft, at du er blevet henvist af Falls Church Healthcare Center for at drage fordel af hendes "introduktions"-KUPON.

Filosofi

”Abortrådgivning via telefon kan hjælpe dig med at lære at bruge din egen indre visdom til at helbrede og løse livets udfordringer. Vi tjener som guide, support og vidnesbyrd for den proces, du måtte have brug for. Noget arbejde, især kedeligt eller efter abortrådgivning via telefon, kan være kortvarigt - kun en eller to sessioner. Andet arbejde kan være mere langsigtet. vores formål er at hjælpe dig med at arbejde igennem problemer fra fortiden, hvis det er nødvendigt, men vigtigere at lære værktøjer og måder at være til at skabe det liv, du drømmer om. ”

Religiøs støtte

Religiøs koalition til reproduktivt valg (RCRC) er en organisation af gejstlige fra alle trosretninger, der støtter reproduktiv frihed. 1025 Vermont Ave. NW # 1130 Washington DC 20005 | (202) 628-7700.

Katolikker til frit valg (CFFC) tilbyder information om valg til katolikker, værktøjer til beslutningstagning og guidede meditationer. 1436 U St. NW # 301 Washington DC 20009 | (202) 986-6093 også på spansk og portugisisk.

Bøger om abort

Fred efter abort og indre helbredelse efter abort er selvhjælpsvejledninger efter abort for kvinder og mænd.

Graviditetsindstillinger Arbejdsbog er en komplet guide til at træffe beslutninger om graviditet, herunder information om hver mulighed, åndelige og religiøse bekymringer, information til mænd og hjælp til at få støtte.