Falls Church Health Center Nyheder

Lær alt hvad du kan om familieplanlægning, før du starter en familie

Familieplanlægning - forudse og nå det ønskede antal børnFamilieplanlægning giver enkeltpersoner og par mulighed for at forudse og nå deres ønskede antal børn og afstanden og tidspunktet for deres fødsler. Det opnås ved brug af svangerskabsforebyggende metoder og behandling af ufrivillig infertilitet. En kvindes evne til at rumme og begrænse sine graviditeter har en direkte indvirkning på hendes helbred og velvære såvel som på resultatet af hver graviditet.  - Verdenssundhedsorganisationen

Fra FamilyDoctor.org's side om nødprævention”Nødprævention er en form for prævention. Det kan hjælpe med at forhindre graviditet, hvis det bruges inden for 5 dage efter at have haft ubeskyttet sex. Hvis du er gravid, vil nødp -piller ikke stoppe eller skade din graviditet. ”

Oplysninger til at vælge en metode, der passer til dig. | Min metode | Sengesider