Falls Church Health Center Nyheder

Kvinders aborthistorier

Her finder du links til sider, der indeholder mange kvinders aborthistorier.

  • Del din historie med det nationale abortforbund.
  • At Jeg er dr. Tiller du finder historier om enkeltpersoner, der har dedikeret deres liv til at gøre abort sikker, lovlig, sund og tilgængelig for kvinder og piger. Disse mennesker kan være sygeplejersker, rådgivere, ledsagere, frivillige ved abortfonde eller abortlæger selv.
  • Personlige historier Mange stemmer, mange valg udgivet af Feminist's Women's Health Center. "At fortælle vores historier hjælper os med at forstå hinanden."
  • NARAL Pro-choice Amerika Læs hverdagshistorier fra mennesker, der deler deres personlige oplevelser og følelser om retten til at vælge.
  • Valg højt vil dele og bede om personlige historier og oplevelser efter eget valg. De vil begynde en anden type samtale om abort. En der ledes af tusinder af kvinder og mænd født efter 1980. En der handler mindre om politik og mere om mennesker.