Falls Church Health Center Nyheder

FCHC og COVID-19

Denne side vil blive brugt til alle opdateringer om vores operation under COVID-19 (coronavirus) Health Emergency.

** OPDATERING ** 13. maj 2022

Bemærk venligst at mens Commonwealth of Virginia har lempet nogle af COVID-reglerne på plads, vi er et medicinsk anlæg og er stadig underlagt maskekrav. Sørg for at medbringe og bære en kirurgisk / N95 / KN95 maske til din aftale. (Vi beder dig bruge en af ​​disse i stedet for en stofmaske.)

Vi anbefaler også stærkt, at du modtage din COVID-19 vaccination for at hjælpe med at bremse spredningen af ​​COVID til dem, der er immunsupprimerede eller ikke kan vaccineres. Beboere i Virginia i alderen 12 år eller derover er berettiget til at modtage vaccinen gratis. For mere information, se https://vaccinate.virginia.gov/ .

Falls Church Healthcare Center er stolt af at fortsætte med at tjene dig,

og vi forbliver ÅBNE for at gøre det!

Vi ved, at du er bekymret for COVID-19 (coronavirus). Som din sundhedspartner vil vi gerne have, at du ved, at vores patients og vores medarbejders sundhed er vores højeste prioritet. Hos FCHC tager vi yderligere skridt for at være ekstra opmærksomme på at holde alle raske. Vi ved, at det er vigtigt, at patienter ikke udsætter den nødvendige sundhedspleje, især aborttjenester da forsinket abortbehandling kan øge risici og omkostninger.

Vi overholder sundheds- og sikkerhedsretningslinjer foreslået af American Medical Association, Verdens Sundhedsorganisation, Centers for Disease Control og Forebyggelse og National Abort Federation. Bemærk, at vi har implementeret det for alles sikkerhed midlertidige patient- og besøgsprocedurer.  Vi har sat disse på plads for at sikre helbredet for alle vores patienter og personale og for at understøtte fysisk afstand og minimere risikoen for spredning i samfundet.

Følgende retningslinjer er på plads:

 • Alle patienter skal udfylde vores spørgeskema til sundhedsscreening.   Vi vil sikre os, at alle, der kommer ind i vores klinik, ikke udviser symptomer på COVID-19 Virus. Patienter med åndedræts- og / eller influenzalignende symptomer og / eller feber på 100 °F (37.8 ° C) bliver bedt om at omlægge deres aftale, indtil de har det godt.  Influenza-lignende symptomer inkluderer:
  • forpustet
  • hoste
  • ondt i halsen
  • træthed
  • myalgi (kropssmerter)
 • Vi beklager, at vi ikke længere kan rumme supportpersoner og / eller besøgende på dette tidspunkt. Vores anlæg er nu kun begrænset til patienter og personale. (Patienter under 18 år kan have én forælder eller værge til stede, og patienter, der ikke taler engelsk eller spansk og kræver en oversætter.)
 • Alle patienter skal bære en maske, der dækker deres næse og mund hele tiden i centret. Vi anbefaler også stærkt, at du bærer en maske også i resten af ​​bygningen, selvom du er blevet vaccineret. Brug venligst en kirurgisk/N95/KN95 maske, ikke en klud.
 • Alle patienter skal desinficere deres hænder lige inden de går ind i centret. Hånddesinfektionsmiddel fås ved indgangen såvel som i lobbyen i vores center. Vi anbefaler også grundig håndvask. Der er toiletter i gangen, som er tilgængelige til håndvask.
 • Alle patienter skal dække deres hoste / nys med et væv eller et ærme og vaske deres hænder med sæbe og vand i mindst 20 sekunder bagefter.
 • Alle patienter bør undgå at røre deres øjne, næse og mund. Virussen kan forblive på overflader, vi rører ved, såvel som på vores hud. Dette hjælper med at minimere chancerne for, at virussen spredes internt.
 • Patienter, der ikke er vaccineret, og som har været i nylig kontakt med en person, der vides at have COVID-19, kan blive bedt om at omlægge deres aftale.

Vi sætter pris på dit samarbejde om at gøre din del, da vores center stræber efter at opretholde et sundt miljø for alle vores patienter, personale og besøgende.

Tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål, du måtte have: via telefon (703-532-2500) eller gennem vores kontaktformular.

#