Falls Church Health Center Nyheder

Abort Advocacy ~ viser offentlig støtte eller anbefaling af en bestemt sag eller politik.

REGISTRER FOR AT STEMme OG STEMme I ALLE VALG.
Din reproduktive wellness står på spil.
Dit lokale valg er lige så (eller endnu mere) vigtigt for reproduktive rettigheder som vores nationale valg.
Klik link. for information om vælgerne i Virginia.

"Unge kvinder har brug for at vide, at abortrettigheder og abortadgang ikke er gaver, der gives eller trækkes tilbage af magtfulde mænd eller kvinder, men friheder, som frihed altid er vundet af mennesker, der kæmper på deres egne vegne."- Katha Pollitt

Abort Advocacy Organisations

Virginia-koalitionen til beskyttelse af kvinders sundhed - Virginia-koalitionen til beskyttelse af kvinders sundhed, der blev dannet i 2011 som et svar på angrebet på kvinders sundhed og sikkerhed tilskyndet af senatforslag 924. Virginia-koalitionen for at beskytte kvinders sundhed stræber efter at beskytte og sikre adgang for alle kvinder i alle regioner i Virginia til sikker abort (er) og omfattende reproduktive sundhedstjenester. Koalitionen er forpligtet til at sikre, at regler er udelukkende baseret på medicinske og folkesundhedsmæssige overvejelser. Koalitionen er imod overdrevne, besværlige eller unødvendige regler, der underminerer patientens adgang til lægehjælp til politiske eller ideologiske formål.

DC Doula for Choice Collective - DC Doulas for Choice Collective er en DC-baseret, frivilligt ledet-og-køre, pro-choice organisation, der søger at tilbyde doula-pleje til mennesker på tværs af hele spektret af reproduktiv sundhed, graviditet og valg.

National Abort Federation - NAF 1660 L Street NW Suite 450 Washington DC 20036 | (202) 667-5881 NAF Hotline Fund: (800) 772-9100 | National Abort Federation har til opgave at sikre sikker, lovlig og tilgængelig abortbehandling til fremme af sundhed og retfærdighed for kvinder. | Falls Church Healthcare Center er et stolt NAF-medlem.

Center for reproduktive rettigheder - 120 Wall Street, New York, NY 10005 | Center for reproduktive rettigheder (tidligere Center for Reproduktive Law and Policy) er en nonprofit juridisk fortalervirksomhed, der er dedikeret til at fremme og forsvare kvinders reproduktive rettigheder over hele verden og repræsenterer Falls Church Healthcare Center i vores udfordring at stoppe abortbegrænsninger i Virginia.

Feministisk majoritetsstiftelse- Vi er medlemmer og støtter FMS efter at have marcheret sammen med dem på kvindernes marcher siden 2004.

Net til abortpleje - Det nationale ACN (Abort Care Network - tidligere NCAP - National Coalition of Abort Providers.) Er en 501 (c) nonprofit medlemsorganisation, der repræsenterer de politiske, forretningsmæssige og netværksbehov hos uafhængige abortudbydere over hele landet. 1625 K Street, NW, Suite 1020; Washington, DC 20006 | (202) 419-1444 | Falls Church Healthcare er et stolt ACN-medlem.

Offentlig finansiering til abort, American Civil Liberties Union - Hyde-ændringen giver stater mulighed for at afgøre, om Medicaid skal betale for abortprocedurer eller ej. Kun 17 stater tillader offentlig finansiering af aborter, hvilket efterlader et stort antal amerikanske kvinder ude af stand til at betale for en abort. ACLU modsætter sig Hyde-ændringen og dets vidtrækkende implikationer.

Repro Rising Virginia – En statsdækkende fortalervirksomhed, som har sikret FCHC's evne til at tilbyde dig adgang til abort og andre reproduktive sundhedsydelser.

National Women's Law Center - 11 Dupont Circle, NW, Suite 800, Washington, DC 20036, 202-588 | National Women's Law Center har arbejdet siden starten i 5180 for at beskytte og fremme fremskridt for kvinder og piger på arbejdspladsen, i skolen og i stort set alle aspekter af deres liv.

Southern Poverty Law Center - 400 Washington Ave, Montgomery, Al 36104. Southern Poverty Law Center underviser i tolerance, overvåger vold og leverer værdifulde advokatydelser.

Søstersang Vi er stolte tilhængere af SisterSong, en sydlig baseret organisation oprettet for at opbygge et effektivt netværk af enkeltpersoner og organisationer for at forbedre institutionelle politikker og systemer, der påvirker marginaliserede samfunds reproduktive liv.

Reproduktiv sundhedsuddannelse

Guttmacher Institute  - Den førende tænketank om seksuelle og reproduktive sundhedsspørgsmål i USA og over hele verden.

Advokater for Ungdom - 1025 Vermont Avenue, NW, Suite 200, Washington, DC 20005 | (202) 347-5700 | Advocates for Youth er dedikeret til at skabe programmer og fortaler for politikker, der hjælper unge mennesker med at træffe informerede og ansvarlige beslutninger om deres reproduktive og seksuelle helbred.

La Iniciativa Latina - 1025 Vermont Avenue, NW # 1130, Washington, DC 20005 | (202) 628-7700 | La meta de La Iniciativa Latina es ayudar a las comunidades Latinas aplicar la sexualidad humana desde una perspectiva informativa por fe. Esto será hecho posible a través de la educación, preparación, y foros abiertos y incluyendo y no limitado a la educación comprensiva sobre la educación de sexualidad, educación de salud reproductiva y justicia, la prevención del embarazo de adolescentes, la VIHa / Sida des unde perspectiva religioso que refleja un entendimiento de la cultura latina.

National Family Planning and Reproductive Health Association, Inc.  - NFPRHA-medlemmer leverer omfattende forebyggende sundhedstjenester på mere end 4,000 sundhedscentre til næsten 4 millioner kvinder og mænd årligt. Hver dag hjælper vores medlemmer folk med at handle ansvarligt, forblive sunde og planlægge stærke familier.

Netværk og support til abort

Nationalt netværk af abortfonde  - Et netværk med over 100 græsrodsgrupper i mere end 40 stater, der hjælper kvinder med at betale for aborttjenester.

Medicinstuderende til valg - De Forenede Stater og Canada står over for en farlig mangel på uddannede abortudbydere. MS4C arbejder for at sikre, at de studerende er uddannet i abortprocedurer. Falls Church Healthcare Center er stolt over at være et eksternt træningssted.

Læger for reproduktiv sundhed - PRH er et nationalt netværk af pro-choice læger, der er forpligtet til at yde og fortaler for den bedst mulige pleje af patienter.

NARAL-VA - 1101 14th Street, NW, Washington, DC 20005 Et meget aktivt kapitel i Virginia har forsikret FCHC-evnen til at tilbyde dig pro-choice gynækologitjenester. I mere end 30 år har NARAL Pro-Choice America været landets førende talsmand for privatlivets fred og en kvindes ret til at vælge.

WACDTF (Washington Area Clinic Defence Task Force) PO Box 21796, Washington, DC 20009 | (202) 797-6577 | Washington Area Clinic Defense Task Force er en frivillig, ikke-voldelig gruppe, der blev grundlagt i 1980'erne for at fremme fredelig og sikker adgang til kvinders sundhedsklinikker i hovedstadsområdet Washington, DC. Et meget aktivt frivilligt team i Virginia har forsikret FCHC-evnen til at tilbyde dig pro-choice gynækologitjenester. Når du kommer til vores center, bedes du takke vores WACDTF-ledsagere i de orange veste.

BÅGE ARCH blev oprettet for at hjælpe kvinder, der har brug for økonomisk hjælp med familieplanlægning, og er en frivilligt baseret organisation, der stammer fra fortalere og mestre for abortrettigheder i det nordlige Virginia.