Falls Church Health Center Nyheder

Hvad loven om reproduktiv sundhedsbeskyttelse betyder for dig: 1. juli og derefter ...

I april 2020 underskrev guvernør Northam lov om beskyttelse af reproduktiv sundhed (RHPA) - en lov, der ruller tilbage visse begrænsninger for abortpleje i Commonwealth of Virginia for næsten et årti siden. Passagen af ​​RHPA gennem Virginia House og Senatet , på tværs af guvernørens skrivebord er en sejr, der bekræfter gravide menneskers rettigheder i Virginia til at træffe beslutninger om deres egne kroppe, uden at staten kommer imellem dem og deres sundhedspersonale. Vi i FCHC er stolte over at have været en del af processen for at understrege vigtigheden af ​​RHPA for lovgivere og vælgere i Virginia.

Her er noget af det vi er ser frem til FCHC den 1. juli, når RHPA træder i kraft:

  • Vi vender tilbage til den måde, hvorpå vi sikkert byder patienter velkommen til abortbehandling på et besøg, som da vi åbnede i 2002.  Fra 1. juli vil patienter ikke længere være udsat for en 24-timers ventetid mellem besøg i vores center. FCHC var i stand til at gøre det sikkert og ansvarligt i et enkelt besøg indtil begrænsningerne i 2011. Dette gavner vores patienter ved at spare tid og ressourcer. Det betyder ikke længere at skulle tage en ekstra arbejdsdag af. Eller for at finde transport til vores center en ekstra dag. Eller for at sikre børnepasning til den ekstra dag. Alt, hvad der gør abortpleje mere tilgængelig for vores patienter og dem, der vælger det.

 

  • Vi får mulighed for at prioritere mere tid og ressourcer til patientpleje. Vi har nu større mulighed for at give vores patienter den pleje og opmærksomhed, de fortjener. I løbet af de sidste mange år var FCHC nødt til at hoppe gennem visse bøjler, der blev bestilt i 2011 af Virginia Legislature. RHPA fjerner disse begrænsninger!

 

  • Nu kan ultralyd være en beslutning, der udelukkende træffes mellem patient og udbyder, da det altid var en del af patientplejen .. Beslutningen om, hvad der er bedst for patienten, er ikke længere mandat af lovgiveren. i stedet vil det være baseret på en samtale mellem patienter og deres læge og give mulighed for vores patients individuelle beslutninger. Vi fejrer vores patienter med mere autonomi og samtykke til deres kroppe og deres reproduktive sundhedspleje.

 

  • Under justeringer for COVID og respekt for vores patients tid vil vi være i stand til at arbejde for at minimere den tid, patienter har brug for at være i vores facilitet ..  Med flere muligheder for at færdiggøre papirer til indtag og træffe informerede valg om deres abortpleje online, kan patienter planlægge deres aftaler og blive forberedt uden for åbningstiden derhjemme i stedet for at vente på behandling, mens de venter i vores lobby. Især i løbet af denne periode med COVID søger vi at gøre patientens oplevelse så sund, sikker og afslappet som muligt, når vi følger vores retningslinjer for fysisk afstand i vores facilitet.

 

Som en uafhængig plejefacilitet har vi arbejdet med alle vores medarbejdere for at finde ud af, hvordan vi bedst kan betjene vores patienter med muligheder, der bliver åbne for os. Vi bestemmer, hvordan dette kan udvide vores planlægningsmuligheder og muligheder for fjernkonsultation! Vi holder dig opdateret, når vi introducerer og udruller disse ændringer for at give de patienter de bedst mulige muligheder.

Vi er glade for disse ændringer - og vi håber også du er det!

 

#